CONTEST : 5 Soalan Cepumas !!!


Tengok kedua-dua gambar tersebut dan jawab 5 soalan di bawah

GAMBAR 1

GAMBAR 2

SOALAN CEPUMAS

1. Cari perbezaan antara gambar 1 dan gambar 2? 
2. Berapa orang yang terdapat pada gambar 1? 
3. Berapa orang yang berada di barisan paling hadapan pada gambar 1 (duduk)?
4. Berapa orang yang memakai baju korporat bewarna pink pada gambar 1 ?
5. Dimanakah Hana berada pada gambar 1? 
Soalan giler gaban susah. Besar kecik besar kecik mata korang kan

SYARAT-SYARAT

1. Buat entry seringkas yang boleh dan letak kedua-dua gambar di atas (boleh edit / tak edit gambar untuk menjawab soalan 1 dan 5)
2. Letak link entry jawapan korang dalam entry ni ok
3. Jawapan pertama dan kedua yang menepati  kriteria di kira pemenang
4. Pemenang berdasarkan kriteria ketepatan dan kejituan jawapan anda :)
5. Tarikh tutup 5hb Nov 2012 (11 malam)

2up RM10 menanti anda..

Klu : "Aku mana kenal hana " Kata seorang blogger (cari la kat entry mana-mana :P )
          Baju korporat pink :  baju yang dipakai oleh 3 perempuan yang berada di hadapan

P/s  :  Promote contest ni ye :)


21 orang dah komen :

Leeza dayasari [santai leeza] said...

KEJAR MASA, x sempat memerhati... nnt erk.

Fendy said...

perghhh...susah ni..mencabar..

boni kacak said...

hamboi hamboi hamboi..dah pandai buat contest da.hehehe...

Jna marcello said...

okk pasti na akn menang taw dahh heheheh nice contest :D

fatin aziz said...

baru ingat nak join tapi sya x guna prepaid..hehe

shahdiana said...

memang cepumas ni...

.::: Princess MOMOY :::. said...

arrrr...bebinau biji mata

Syaifuddin Alias said...

amboi dia :D

Cik Chokie said...

Juling tengok gambar ni XD haha kira lama lama.

Cik Chokie said...

Juling tengok gambar ni XD haha kira lama lama.

Bitt (doubeIS) said...

perghhhh memang besar kecik besar kecik dah bijik mata nih...aekekke
jup suh anak kirakan... ;)

izan mama mia said...

hadoii..hana..berpinar mata akak ni tau...do perati,...jenuh..hihihi

-meeSUPERGIRL- said...

nt mee online guna lp mee carik! Hehe

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

sal ya said...

pic tak keluar la.

PORUMAN said...

pergh ada kontest sni pla...

cweet pinky said...

huhu , nak join , menarik tapi tak ckop mase lak , due contes same lak ngn due asimen , hehehe ~

Hanif Idrus said...

Pakai phone BW..tak nampak...hihihih

Aishah Jahirah said...

mcm xbape sempat je nak join...apapun gud luck utk semua yg join....:)

C'Jai said...

haaahaaa..soklan dia 'mencabarlah hana...akak dah la mata 4...ngeee

jaakechik said...

jaa tercari2 mana link entry jaa. rasa dah letak kt komen ni kan? erkkk? ke x letak ehhh?

p/s : jaa menang ke? kalo menang. send topup di nombor yg hari jer.hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...