Dapat Hadiah dari Boni Kacak

AMARAN !!!

 Semua tengok header hana sekarang. Dah berubah kan..hehehe 

Cuba teka siapa yang bagi??? hikhikhik 

Layan jap dialog ringkas di bawah 


Special thank to Si Kacak a.k.a Boni Kacak sebab hadiahkan header dan buat entry birthday.. 

Entry apa la pulak kan.. Jom terjah 

Klik gambar beliau yang kacak di bawah 



Tidak dilupakan juga kepada blogger-blogger di luar sana yang wish birthday hana hari ni..hehe tak dan-dan nak buat entry terima kasih kat korang..Terharu kot. Ramai yang wish. Kalau nak di bandingkan dengan rakan-rakan hana 3 4 orang je yang wish.. macam 7 tahun yang lepas dalam entry NIE




46 orang dah komen :

krole said...

selamat hari lahir yew wak..n tahniah dpt header dari boni yang kacak~hihihi

fifie said...

Waaa, untung nya Hana. semalam dah tengok di blog Boni. hehe

Remy hazza said...

terasa diri dihargaikan..... sebenarnya...masa birthdaylah kita tahu...sama ada kita ada kwn atau tak......sebab kawan yg baik akan ucapkan selamat utk kita......

✿A I N A A✿ said...

Alhamdulillah, tahniah... dah tengok dah td kt entry boni.. comel betul.. hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa tahniah diucapkan ......

cikji said...

waaaa,beshnyaa!

Iffah Afeefah said...

cntik header die

wlpon boni xbuat sendiri

tapi untungla org nk kasi hadiah kan? hee

cweet pinky said...

wah , besnye , tahniah , hepi bfdy to yu :D

Qu azniza ;) said...

bestkan bila qamai yg wish!!! ;)

baby comel said...

makin kacak rupanya abg boni kacak tu kan :)
Tahniah hana dpt hadiah.. apa hajat besday tahun ni?? :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

sesuai dengan tema blog ini. cantik. ^_^

mia izzati said...

woowww dapat hadiahh..spesel gituuu..

C'Jai said...

Tahniah hana..comey headernya..

Jna marcello said...

Hana sorry Na lambat wishh sorry sesgt..
Na baru BW ni ;|
maaf yee..
anywy hpy belated burfday ;)

Cik Diana said...

happy be;ated bday hana.:)

Cik Eyra said...

bestnya dpt hadiah :)
epy besday..

Tihara said...

as salam

yey dapat hadiah istimewa..happy birthday hana:)

AQu Mad said...

selamat hari jadi anda yang ke 23 ,, hehe

Hanif Idrus said...

Bestnya ....boni kau memang baik hati ler..
Cantik header tu comel!!

Arra Ahmad said...

waa..bestnya dapat hadiah..:)
apapun,happy birthday..:)

ahsfantasy24 said...

semoga bahagia sentiasa dia.
banyak cj& cni, comel. hehe..

Suara Hati said...

hepy befday ....tahniah :)

Wen said...

heheh comel cj7 tu hehe

nik ros said...

untung la.dapat hadiah yea :)
hadiah header tu

Arina Shamsul said...

happy birthday dear :)


wah bukan main kacak lagi muka boni kacak tempek kat entri ni..hahaha.

Shasha Yacob said...

eh saya dah baca dekat bonikacak nih, sipa buat entri lagi, hihi

aiNa yaZiD said...

happy besday hana~! kita sebaya... hehehe

wah, best nya dpt hadiah...nice header. =)

boni kacak said...

dalam banyak2 gambar, gambar tu jugak yang ditepeknya ye..hahahaha.. awak, sorry..saya tak ada kredit nak balas mesej... sorry sangat2....

-meeSUPERGIRL- said...

wahh .. untung laaaa . hehe . boni pun untung dpt interprem kat sini . haha

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

selamat ulang tahu sis.. hope maju jaya pada masa hadapan.. wahh bro boni murah hati sungguh ea.. tahniah sis

IntaNBerliaN said...

a'aa cantik header ni :-)

hnahdy said...

@Iffah Afeefah ehem ehem..:)

hnahdy said...

@baby comel hajat? erm... harap dipostingkan dengan cepat.hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH DEAR :)

Kesuma Angsana said...

wah cantik, tahniah ye

Hidayah said...

heehee..cantik pulak akak tgk nombor tu..
wwoooo..akak yng ke 1010 memollow blog cantik ini..

nway..hepi belated bestday dear..!

salam perkenalan..

:)

caliph shuriken said...

yup, sama laa kita.. ramai kenalan online yg wish, hikk...

Ayie Abas said...

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan hana...
Allah selamatkan kamu...

selamat menyambut hari lahir hana..moga di ketemukan jodoh terbaik... :D

Shiyda Aqma said...

comel je header tu ! :P skali lagi , hepi brthday hana ! ^^

dya bunga said...

wah.bestnya dpt header..hihi

Syaifuddin Alias said...

happy birthday yaa ..hhe
terus maju ke hadapan dan usaha jgn pernah putus

PinkUmmi said...

wah bestnye...nti terjah la

siti fatimah said...

ye.. ye...cantik header tu. untung kamu

Maria Menado~ said...

waa.. bestnya dpt hadiah... hari lahir ke hana? selamat hari lahir... =)

AkuMalas said...

Wah!!CJ7!! hijau macam cikgu lah!hahaha!

AkuMalas said...

Wah!!CJ7!! hijau macam cikgu lah!hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...