First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin

Nak join? 
klik banner di bawah

 

Syarat-syarat sah puasa wajib penyertaan

Buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).
Hana pilih tajuk "First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin"

Dalam entry ringkas korang tu sila sertakan sekali banner untuk giveaway ni. jangan lupa letakkan sekali link ke entry ini.
-DONE-

Letakkan banner sponsor berserta link dorang untuk giveaway ni.
 -DONE-

Sila follow blog dan like facebook page senarai sponsor giveaway ni.
 -DONE-

Last sekali, letakkan url entry korang tu kat bahagian comment entry ini sahaja.
-DONE-

Tarikh tutup 30 NOVEMBER 2012


Para - para sakura sponser

 
 

10 orang dah komen :

luqman zakaria said...

gud luck!

Remy hazza said...

gud luck...semoga berjaya nanti......

MéuzAngelo™ XXIII said...

thanks join ga pertama saya ni. senarai peserta nnt saya update kemudian. sbb nak checking sorang2 :)

Kesuma Angsana said...

gd luck ye dear

Si Matatajam said...

I wish u luck....cam best plak..

Iffah Afeefah said...

sdpnye gulai tempoyak uwaaa

Saya Disini said...

salam perkenalan gud luck

QasehnyaRania said...

mornink
good luck yer :D

dya bunga said...

good luck..:D

secret of us said...

salam..dari segment yang sama

jalan-jalan + follow..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/fisrt-giveaway-by-meuzangelo.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...