Status FB tamat pengajian



 wajah-wajah ceria setelah berjaya menjawab exam terakhir dan sekali gus telah tamat pengajian 5 tahun 6 bulan di IPG Kampus Kota Bharu

"Saya sudah bebas! Merdeka! Merdekaaa! Tamat sudah pengajian selame 5 tahun setengah! Smpat jgk dptbkad jemputan kawen kwn2 td. Insyallahh ade kesempatan saya pergi k! Chowwww!"

  "saya ................... maaf pd sume.angka giliran .andai tersalah bhse..tersilap kata, tersinggung perasaan..maafkan hamba..halalkan jika terambil,ter mcm2 la..good luck sume utk meneruskan hidup kita sebagai guru..sekian..:)"

"helaian terakhir buku diari sebagai cikgu pelatih sudah hbis.. 5 tahun setengah menulis kisah.. saya, .................. menutup kata memohon maaf pd seme kwn2 kenal or xkenal kalu ada buat salah. tersilap umpat, melukakan hati, terambil, termakan, tersalah buat, termcm2, ... halalkan semua deh...0-0..arap maaf smua..gud luck :)"

"urmm mood abis studykan semua ... k enjoy to last moment together ... hope group ni akan still aktif walaupun kita nanti dah tercampak kt mne2 ... tak bersua muka tapi blh bermuka buku kn ... hehe ... sayonara!" 

"cerah, mendung ... angin sepoi-sepoi bahasa .. cuaca pun faham apa mood sekarang cerah .. habis exam tamat semua .
mendung .. sedih tak habis study last paper .. nk tinggalkan maktab dan kawan-kawan angin sepoi-sepoi bahasa .. hidup perlu diteruskan juga ..
 Ya Rabb permudahkanlah urusan hati dan minda kami selagi mana kami melangkah dan bernafas di atas bumi-Mu ini ... 
A Moment To Remember ... (Julai 2007 - November 2012)" 

"haaa haaa haaa...saya suda habis sekolah pun...so kontrak belajar saya selama 5 setengah tahun suda tamat kan?haa haa haaa....:') Thanking God for His grace and blessings.. for HIS love and faithfulness..being with me along this journey till the last...and thats it!..really..God.. i thank YOU^_^!"

"Kalian datang di hidupku, memberi warna indah dalam setiap langkahku. Tak kan pernah ku lupa, setiap kenangan yang terukir. Semuanya masih jelas dalam ingatanku, bahkan terukir dengan indah di hati. Sampai disini perjuangan kita. Terima kasih Ipgm kota bharu dan kawan2 skalian ;)"
 
P/s : Kebanyakan status gembira je.. Erm... Agak-agak bila nak sedihnya..

25 orang dah komen :

boni kacak said...

saya maafkan segala kesalahan awak kepada saya.. baiklah.. tanpa ragu2 dan syak wasangka.. jangan bersedih ye hani. :)

caliph shuriken said...

wahh, pasni berstatus hana-sensei, kn ^^

Nick Nashram said...

eh,,kalo x silap tu ku mohd hanifas eh aka abe..huhu..hana sekelas eh ngan dia?? kwn sekelas tu..jiran sekampung.

:: Mrs.Eady :: said...

happy face!

Peridot Sha said...

Tahniah. dlu rasa lama je kan 5 tahun setengah kat maktab? dh hbs ni, rasa mcm tak nak habis kan pulak. nnt dh keje, sure rindu zaman maktab.

Aishah Jahirah said...

tahniah hana....sedih tu perkara biasa tp biar la gembira mengatasinya..:)

Remy hazza said...

tahniah... berakhir sudah sebuah perjalanan kat situ...kita doakan yg baik2 saja utk semua lepas nie....

CikNana said...

yeahhh..hehehe

Miss Volvo said...

yeahhhhhhhhh!! da merdeka!! nak celebrate mane mlm ni? HEHEHE

Miss Volvo said...

yeahhhhhhhhh!! da merdeka!! nak celebrate mane mlm ni? HEHEHE

Shasha Yacob said...

ok, first time singgah blog ni. hihi

freedom lah ni ya.

Shasha Yacob said...

ok, first time singgah blog ni. hihi

freedom lah ni ya.

boni kacak said...

eh...saya dah komen kat sini... kemanakah komen itu pergi???? komen... meoww meowww.. manakah dikau wahai komen?? meoww meoww..

Nurul Farahizzati said...

bila rindu, sedih tu datang.. huhu...

iezayusof said...

suke lettew :p

WuMing said...

Lega dan released kan?

CaDLyNN said...

syiok eh abes blaja..
slmt dtg ke alam pekerjaan..hehehehe

Nick Nashram said...

Rumah sya ngan umah dia 2 minit je..tpi raya ade kt johor x blk..sya dah check spp..kna interview 5/12 kat ipg kb blk nom 4..awak bape hb?nota x habis bca lg ni.huhu

jaakechik said...

bagus ler dah tamat, pasni x perlu sibuk2 kena blaja lagi dah..hihi... ada kat s.petani ke tu?

hnahdy said...

@caliph shuriken ok sensei tu apa?hehe

hnahdy said...

@Miss Volvo mula2 buger bakar pastu char keow teow,haha celbrate perut sebenarnya tu..

hnahdy said...

@boni kacak boleh pulak komen di panggil meow2..panggilla queck2 :P

C'Jai said...

dah tamat belajar ceria semua wajah..nanti tentunya akan merindui saat ni..percayalah...!

Nurul Izzah Razaman said...

Hahah tengok gambar excited kite terkena sekali tempias excitednya :D

Jna marcello said...

tahniah kepada smuaaa *cewahh~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...