~~~TeRseBuTLaH KiSAh~~~


`Si Hijau` pun turun dari tempat tersebut dan mencari tuannya.


Sampai sudah `Si Hijau` kat bawah...dan terus mencari dan mencari...


Tiba-tiba terjumpa...apa 2? tinggi tol...mau xmau kena gak panjat untuk mencari tuannya...


Panjat dan terus panjat..peennaat.


Dan akhirnya...


Setelah penat memanjat ke sana ke sini, `Si Hijau` pun mengambil keputusan untuk berehat.Da la dalam 5-10 minit


Tetapi malang, tuannya...

6 orang dah komen :

Cikgu Fikri said...

wah..
wat sendiri ke komik ni?
terbaik lah..
comel ptung tu..
eh, itu ptung hijau dlm citer barnie and friends tu ek?

psl zikir meninggal dunia tu plak?
dh tahu dh?
sy ada balas komen kt entry tentang dhia tu.. :)

Onitsuka_hana said...

tq. entry lama tu saja post balik.. xtau dak update apa dah..

Hana said...

cute patung tu. ;)

logorithm said...

Naper dia berjalan mengensot jer? Mesti melecet punggungnya... :-p

Onitsuka_hana said...

@logorithmhaha kebal :P

Prettywrite said...

ok nak baca part 2 pulak..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...