Yes Lulus TAPI

Pagi tadi ku test kereta

Alhamdulillah..lulus

tengok nie...



TAPI


GAGAL
bahagian jalan raya
sebab..(tengok le pa yang JPJ tulis kat kertas tu)
Kawalan stereng lemah sebab time nak tukar gear ku tengok gear sepatutnya xboleh tu yang xleh nak kawal stereng

alasan GAGAL :
1. p jalan raya pakai keta Viva belajar pakai kancil. Xpernah2 nek keta Viva.
Er... boleh terima ka alasan 2?? hehe apa2 pun xpalah janji ku xulang di bahagian paking2 semua tu..
2. Clas pendek ( bleh ka cm2 ) Cikgu2 kat situ kata viva tu keta baru clas xlembut lg (plastik seat blakang xbuang lg)
3. Keta besar n tinggi skit ( ku nie kecik ja nek keta besar)

Yang paling best :
1. Dapat nek keta Viva baru
2. Time mula2 nak ke jalan raya kena angkat handbreak dengan menggunakan kedua-dua belah tangan sebab ketat tol handbrek keta tu (best ke?)


Kesimpulannya :Jangan bg alasan sebab apa fail.huhu

14hb nie nak mengulang jalan raya plak

8 orang dah komen :

syieha_wanah said...

ok la tuh.. aku fail 2,2 .. lagik terukk.. huwaaaa... stresss.... ! asa cm nak nek moto ja la

Onitsuka_hana said...

@syieha_wanahhaha habis tu mengulang la xkan xlulus lg kowt

Qyla said...

terkandas kat jalan raya?
means kena ulang yg tu jela ea?
oke lah kalo cmtu . HeHe

masa sy test JPJ dulu(lepas SPM)alhamdulillah sy lulus dgn jayanye :)
naik kete kancil lame lagi lah tak best.Awk untunglah dpt nek kete ViVa baru. :)

Btw, semoga awk lulus 14.12.11 ni okay:)

rajin2 singgah belog sy :DD

Onitsuka_hana said...

@Qyla Nie mesti dah biasa bawa..skrang confirm dah cekap bawa keta p jalan2. tq. nnt hana singgah k

dwaty said...

eh dah boleh pakai viva????

Onitsuka_hana said...

@dwatya'a da keta kancil n viva.ikut JPJ tu nak wat keta mana. Susah gak klu xbiasa

syieha_wanah said...

tatau la.. lusa bwu nk test sklai g. lau xlpas gk tatau la.. stress.. ggrrr.. kena ubah cara pmnduan loqlaq bwk mto la.. sbb dh tbwk2 ms drive keta

Onitsuka_hana said...

@syieha_wanah dari dulu mmg loglaq pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...