Habis la ku kali nie...


Camna la nak wat nie. kes teruk dah.. xpernah kena cmni


Baru perasan ja tadi tah bila kena pn xtau..

Gantung tudung kat blakang pintu xsangka plak bleh kena minyak gris..yaka minyak gris.. yela kan minyak gris la cm2..

Dah macam2 cara dah wat.. guna sabun mandi, letak bedak tetap xhilang..Kalu rendam nnt jd lembik la tudung awning tu... Macam mana nie..

Satu2 nya tudung pink yang ku ada. Tudung pink tu satu2 nya ku pakai untuk 2 baju kurung..
Yang paling gerun skali adalah tu tudung ARIANI. Mahal tu.. Kena berleter dengan mak la kalau bgtau perkara nie

19 orang dah komen :

Saddila said...

huiyoo ariani . mahal . ayokk mak marah nanti . siap la die . hihi

snhz said...

ololo..ciannya..
t kmpul duit beli bru ler jwp nya..
huhuuh

syieda ;) said...

sayang nye. tudung ariani pulak tu. tak pela, bodek mak suruh beli lagi satu. hee :)

Bui Junaidi said...

adoyaiii..sayangnya tudung tu..bui pulak lagi teruk,hari tu dtg terlebih rajin,g cuci semua tudung guna mesin basuh..habis awning rosak..haha..padan muka bui kan..

diana said...

guna limau dah??

ZORA said...

susah jugak...sental je dan sabun debu..tapi takut turun kaler je...

Onitsuka_hana said...

@diana limau kecik tu ekk. nt try :)

Onitsuka_hana said...

@snhz wisau nie..

Onitsuka_hana said...

@snhz tunggu alaun la baru beli senyap2

Onitsuka_hana said...

@Bui Junaidi haha lg teruk basuh mesin. jarang basuh awning slalu spray febrez ja..klu nampak kotor bru basuh

Onitsuka_hana said...

@ZORA sabun debu mana plak dah?

Miss Nadya said...

xleyh hilang??selet dgn sbun pastu rendam..:)

p/s :: andaq juak sebab andaq xlarat nk jaga..kata dia...pstu dia sibuk...takut xde mse untuk anak dia tu..:)

Cik Bulat said...

*check contact list, cari nama mak awak*
HAHAHA ! basuh guna coca cola ;)

Onitsuka_hana said...

@Cik Bulat coca cola? try2

Prettywrite said...

hehe dapat tips in advance jugak dari commentors ni..:)..jadi ke hana?

Onitsuka_hana said...

@Prettywrite semua x menjadi..tinggal coca cola ja blum try.. bla nak p beli coca cola pun xtau

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

gosok limau nipis+garam, biar jap.cucikan....tataw la berkesan ke x,tp xslh cubakan..;)

Onitsuka_hana said...

@Aishah Jahirah(cik aisha) try2 :)

PRINCESS HASRIDA said...

hehe... try la basuh guna sabun mandi.. hope hilang =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...