Tahukah anda lirik lagu Cinta Muka Buku mempunyai unsur-unsur ......................

Tahukah anda? kalau dengar lagu Cinta Muka Buku nyanyian Najwa Latiff.


Diharap jangan ikut nyanyi sekali sebabnya ada bait lirik yang boleh bawa kita
ke arah ............ (tak pasti nak letak apa kat tempat kosong tu)

Kalau boleh tak payah dengar langsung. Ni liriknya:

Banyak persoalan yang berada di minda,
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta,
Otak kata jangan hati pula kata ya,
Hidup tak menentu adakah ini cinta,
Banyak soalan banyak juga jawapannya,
Kata hati dan rasa tak dibiar saja,
Setiap yang berlaku ada kebaikannya,
Harus pejam mata dan cuba apa saja..



Ok2 tipu jer..
Amboi, menyanyi ikut rentak nampak?

p/s : jangan marah haa nanti kena jual


17 orang dah komen :

wan or sean said...

hahahha,,,
terkene sehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

NHY said...

hahaha.. smgt nk tau sebab apa. tp adoii.. hihihi

KizZ said...

Ke arah ape ek?

Suspen ni...

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

farz zull said...

amboii, sukanya dia pekena orang, hehe..ingatkan ada unsur-unsur ape la tadi, cam kes lagu bruno mars-it will rain tuh...;o

ridzuan sujari said...

rasa cam nak marah je... hahahha
terkena aku.. haha

jef said...

haha.. terbaekkk..

Cerciter Hana Niey said...

smgt nk tau. rupa2nya... hampeh..
hihi.. trkena sy.

Syuk Chen said...

hahaha.. terkena!!!
http://syukchen.blogspot.com/

محمد رازيق said...

haha.. kasi suprise saja.. suka dengar lagu dia ni.. free jmput singgah blog. ada entri baru :)

KizZ said...

Salam..aa untuk segmen Kiz tu..boleh pilih salah satu atau both..

katak comel said...

miera reti bce je,x reti nyanyi pn..ahaha

MaryaYusof said...

Hamboi seronoknye main2 ye ;) follow di sini~

Fendy San Satay said...

wa kena beb..! :D
hahah

ZORA said...

haha..da terkena da dalam fb haritu..:)

NOOR FATIN said...

xde2, xnyanyi pn ikut rentak :P

Balqis Azhar said...

haha..
xnyanyi ponn.
tengok jerr..:P

Clara said...

deh.. terkena pulak.. hahahah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...