"Bloglist X-Change" dan "Review Ur Blog" by Kiz

'Alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan'

Join 2 segmen dalam 1 masa yang di 'segmen' kan oleh kiz. Sebenarnya nak join segmen 'Review Ur Blog' tapi disebabkan syarat peraturan sama ku pun join segmen nie. hehe xpa kan.

Kalu korang nak join pun boleh. Nak pilih salah satu pun boleh.






Semua syarat-syarat sudah dipatuhi.. Syarat-syaratnya.... Klik SINI


2 orang dah komen :

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

Hanif Idrus said...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Check it out u in my bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...