Teringin giler nak wat GA

Giler tuu.. 

Asyik2 join GA je, bila plak la ku nak wat GA nie..huhu agak2 ada sambutan ke? hadiah apa ya..Nak kena tengok2 blog yang berpengalaman dalam menghasilkan  GA nie..

Apa2 pun tunggu la ye... Nnt ku tag semua follower untuk join.hehe

8 orang dah komen :

syieda ;) said...

nanti syieda nak join la.
jangan lupa invite keyh. hee~ ;)

syieda ;) said...

nanti syieda nak join la.
jangan lupa invite keyh. hee~ ;)

محمد رازيق said...

waa,, nak guat GA ek?? tak sabr nak join.. btw, salam kenal.. free2 jmput singgah blog.. bc sakit itu, sakit ini??

ZORA said...

tak pnah ag wat ga ni..huuuhuh

Teenager Housemaid said...

hehe saya pula malas nak join ga..
comelnye kartun baby tu..huhu

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Selendang Merah said...

wah x sabar nak join lah cmnie..:)

Onitsuka_hana said...

uik,, ramai gak yang nak join..nie yang semangat nak wat GA cepat2.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...