"SEGMEN CIK YUYUE : FOLLOWER BAWAH 700"


Berapa lama berbloging
Awal tahun 2010 tapi tak aktif sangat xmacam sekarang.hehe Time tu Mr Ehem yang slalu update tapi sekarang 100% di update oleh ku (entry yang dia buat dah delete)

Kenapa berblog
Seperti jawapan di atas tadi.ku sebenarnya 0 dalam berbloging nie tapi disebabkan Mr Ehem yang minta ku update blog. Ku pun update apa yang ku suka dan pada masa yang sama ku belajar selok bolek dalam berblogging nie. Start2 tengok blog orang lain cantik dan penuh entry-entry yang menarik ku pun teringin gak nak buat macam tu..Kiranya ku berblogging sekarang untuk berkongsi pendapat/pengalaman. Lama kelamaan seronok juga berblogging nie sebab dapat ramai kawan dan kadang-kadang kawan dalam blog (alam maya) lebih rapat dari kawan realiti walaupun xpernah jumpa :) tiba2 sedih plak..terharu sangat dulu blog nie 0 je skrang ada ramai kawan..

Nasihat kepada blogger otai
Terima kasih kerana menerima kami seadanya.Aisyeh.Jiwang plak. Blogger otoi? siapa? hehe ku pun xtau.Kepada blogger otoi di luar sana ~tolong kami bantu kami~ menjadi otai seperti anda.hehe Ada sesetengah otoi yang kamcing ngan otoi je..yang lemah2 di ketepikan..sedihnya. Ada ka otoi cm2? entah la.. blogger otoi maksudnya ape ye.( baru nak tanya maksud). Otoi2 semua tanpa anda siapa kami.Tanpa kami siapa anda? (saling berkaitan tu)


10 orang dah komen :

ockta said...

bagus"
follow back yah

PutryAin said...

alaaaaaa putry tak leh join lah alk..btw gud luck kay..putry singgah balas..blog hana ringan je..ok dear... hihih

nazihan ali said...

otai tu org yg da lme ada blog.. :)
menarik segmen ni..tp xpat join..jd sy support awk! :)

ZORA said...

rjin join segmen ...:P
btw baru tau asal usul blog ni..hehehehe

Cik tikah said...

ala, x dpt nak join la.

Ila said...

betul tu,byk benda boleh dapt dari berblogging ni..semoga terus berblogging

puteri nur afiqah said...

hai akak...saya dri segmen yg sama..
sudah follow ^_^...
sudi2 la ke blog saya..
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

Zizie LAM said...

hallooo... zizie in da house !
Btw, done follow u.. jum singgah blog saya pulak.. ^_^

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

Niena dah klik churp2 , nuffnang & heartbeat awk .. =)

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Claudia Richard said...

hai :) saya dtg dari segmen g sama juga & hajat ke sini semestinya hendak meng-follow :D saya follow ok ? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...