Jom sama-sama kita delete SPAM di komen


Huh, baru ja baca entry pasal SPAM menyepam nie

Sebelum nie memang xtahu pun pasal SPAM sebab ku rasakan blog ku nie selamat kerana ada Comment Moderation. So setiap komen yang diletakkan di ruang SPAM, secara automatik akan didelete..


Kalau macam di atas ni xda SPAM sebab xda pun angka kat SPAM tu.hehe

Kesimpulannya, selamat la ka dari SPAM... Tapi selepas baca entry nie 


Tanpa segan silu ku pun nak delete setiap komen yang ada link berwarna biru macam ini


KESIMPULANNYA 
Ku pun xtahu sangat SPAM menyepam nie..Ku rasa selamat dah kalau ada Comment Moderation tapi xyakin laa dan risau SPAM ni menyerang secara diam-diam. Ku ambik keputusan untuk delete komen yang ada link berwarna biru macam di atas tu. Biarlah nak kata itu bukan SPAM pun. Yang penting apa yang blogger lain buat itulah ku buat sebabnya ku xtahu sangat pasal nie.. :) 

P/s : Ambik langkah bijak ke x? (cam pelik je soalan)
 

7 orang dah komen :

Ila said...

spam ke tu...akak selalu gak link tu..tp akak bukan spam tau

Miss Eiza said...

bahaya ke spam?hehe

MaryaYusof said...

Baru tahu pasal ni...tq bbyk for the info ;)

Apik Pehe said...

huhuhu...takper2..ikut pendirian masing2

Miss Nadya said...

thanks sayang bagi backlink..:)

p/s :: dah betukar domain..:)
www.nornadiah.com

Onitsuka_hana said...

@Ila cmna la nak tau spam ke x.

Onitsuka_hana said...

@Miss Eiza hana tengok kat entry tu ada yang blog xleh buka.bahaya gak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...