“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

First time tengok and join GA yang ada 88 HADIAH. Yee 88 hadiah. Tak percaya? korang tengok sendiri ok. Nak tengok klik kat banner di bawah..


Hadiah dah tengok kan. Tunggu apa lagi join le..

Syarat-syarat penyertaan :

1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay” 
-DONE-

2. Letak banner giveaway dalam entry.
-DONE-

3. Letak link sponsors dalam entry 

-DONE-

4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list . Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, pergi like fan page dorang 
-DONE-

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
( BLOGWALKING ) -DONE-

6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry contest tersebut.
(LIKE) -DONE-

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip
 -DONE-

Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas
-DONE


Tarikh GA
6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER

3 orang dah komen :

dwaty said...

gud luck...

yana lyana said...

Good luck, awak!

Salam singgah. :)

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;) *lawaa belog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...